Over dit evenement

Categorie
Activiteit
Organisator
CrossCommissie 2023-2024
Datum en tijd
18 okt. 2024 13:00 - 20 okt. 2024 17:00
Locatie
Gieten

Crosskamp

Wanneer de blaadjes beginnen te vallen, en de hitte zich aan de kant zet voor het goede weer, is het tijd om de saaie weg in te ruilen voor de mooie offroad paden. Om dit seizoen in te luiden organiseert de Crosscie het jaarlijkse Crosskamp. Het Crosskamp is zo jaarlijks, dat het voor het 5e jaar wordt georganiseerd. Een lustrum editie dus :o 

Wij worden van vrijdag tot zondag wederom verwelkomd in het mooie Grolloo, wat op fietstafstand van de mountainbikeroute Gieten ligt. Vrijdag gaan we er op de fiets heen, waarna we twee keer  overnachten op de Glamping. Zondag gaan weer op huus an. Overdag worden de offroadskills verbeterd en vrijblijvend getest. Hiernaast worden er verschillende andere activiteiten georganiseerd. 's Avonds wordt er energie bijgetankt aan het kampvuur. 

Heb je nog nooit op een crosser of mountainbike gezeten? Boeie, leen een TH crosser (of iets anders als je dat kan regelen) en kom gewoon. Heb je wel al wel eens op een crosser of mountainbike gezeten? Schijf je ook dan vooral in!

Meer info volgt

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren